Reünie voor oud-leerlingen en oud-medewerkers

7 september 2018
7 september 2018,
 Off

In 2018 vieren onze twee scholen, die vijftien jaar geleden samengingen onder de naam Voortgezet Onderwijs Best-Oirschot, het hele jaar feest. Het Heerbeeck College viert zijn 50-jarig bestaan als scholengemeenschap, het Kempenhorst College viert het 50-jarig bestaan van zijn naam en beide scholen vieren een halve eeuw Mammoetwet. In het kader van dit ‘jubeljaar’ zijn er feestelijke activiteiten voor leerlingen en medewerkers, maar uiteraard willen we ook graag oud-leerlingen en oud-medewerkers bij de feestelijkheden betrekken.

Op beide locaties wordt een grote reünie georganiseerd voor iedereen die tussen 1968 en nu als leerling of medewerker aan het Heerbeeck College en/of het Kempenhorst College (en alle scholen die hierin zijn opgegaan) verbonden is geweest. Daarbij horen ook oud-leerlingen en oud-medewerkers van de volgende vroegere middelbare scholen:

In Oirschot: In Best:
huishoudschool/lhno Gerardus ULO
Pieter mulo/mavo huishoudschool Sint Elisabeth
Elisabeth mulo/mavo R.K. Scholengemeenschap Best
LTS
Landbouwschool
havo-top
de Halm
de Kempenhorst

De reünie van het Heerbeeck College vindt plaats op zaterdagavond 27 oktober 2018, vanaf 20.30 uur. Meer informatie vindt u op de website van de school.
De reünie van het Kempenhorst College vindt plaats op zaterdagavond 3 november 2018, vanaf 20.30 uur. Meer informatie vindt u op de website van de school.

Op beide locaties zullen ontmoetingsplaatsen worden ingericht voor alle onderwijsstromingen, zodat oud-klasgenoten elkaar snel kunnen opzoeken.