Activiteiten 50-jarig jubileum

7 september 2018
7 september 2018,
 Off

In 2018 vieren onze twee scholen, die vijftien jaar geleden samengingen onder de naam Voortgezet Onderwijs Best-Oirschot, het hele jaar feest. Het Heerbeeck College viert zijn 50-jarig bestaan als scholengemeenschap, het Kempenhorst College viert het 50-jarig bestaan van zijn naam en beide scholen vieren een halve eeuw Mammoetwet. In het kader van dit ‘jubeljaar’ zijn er feestelijke activiteiten voor leerlingen en medewerkers, oud-leerlingen en oud-medewerkers:

Leerlingen
Vanwege het jubileum willen we onze leerlingen iets extra’s aanbieden. Zij hebben zelf hun cadeau mogen kiezen en het is een dagje Efteling geworden. Op 4 oktober 2018 gaan we met ruim 3.000 leerlingen naar Kaatsheuvel.

Oud-leerlingen en oud-medewerkers
Op beide locaties wordt een grote reünie georganiseerd voor iedereen die tussen 1968 en nu als leerling of medewerker aan het Heerbeeck College en/of het Kempenhorst College (en alle scholen die hierin zijn opgegaan) verbonden is geweest.
De reünie van het Heerbeeck College vindt plaats op zaterdagavond 27 oktober 2018, vanaf 20.30 uur.
De reünie van het Kempenhorst College vindt plaats op zaterdagavond 3 november 2018, vanaf 20.30 uur.

Medewerkers
Voor de medewerkers van Voortgezet Onderwijs Best-Oirschot en genodigden staat er een unieke voorstelling op het programma, op 16 november 2018 in het Parktheater in Eindhoven. In deze voorstelling zullen oud-leerlingen uit Best en Oirschot, die (semi-)professioneel zijn verdergegaan in de wereld van het theater, hun oud-docenten laten genieten van hun talenten.